Merhaba. Yaşım 17 ve erkeğim ama iş bulamıyorum. Şu an acık oğretim lisesinde okuyorum ve lise 3'e gectim. Şu an bir yandan da calışmak ve para kazanmak kendi ayaklarım ustunde durmak istiyorum ama iş bulamıyorum. Şu ana kadar kac iş yerine gidip başvuru yaptım ama beni almadılar ve işe cağırmadılar. Mesela en son gecen haftada babamla birlikte onun bir arkadaşının erkek kuaforu var oraya gidip iş başvurusu yaptım ama adam beni cağırmadı sonra adam bugun babamı arayıp abi elemana ihtiyacım yok benim bir cırağım var zaten oğlun gelmesin gerek yok demiş babama. Babamda bana soyledi. Bu arada maddi durumumuz da yok. Zar zor geciniyoruz. Aylık tam 3 bin 650 TL gelirimiz var o da babam emekli onun emekli maaşı geliyor her ay 2800 TL olarak bir de abim 21 yaşında ve universiteye gidiyor onunda her ay tam 850 TL universite devlet bursu alıyor. Her ay yani tum gelirimiz bu bende bu yuzden bir işte calışıp aileme maddi destekte bulunmak istiyorum. Hatta aileme soz verdim eğer ben calışırsam evin tum eşyalarını kahvaltılıklarını falan ben alacağım dedim ama o da iş yok calışamıyorum bu yuzden. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl iş bulabilirim? Durumumuz gercekten cok kotu gecinemiyoruz şu an 3 aydır telefonumu bile odeyemiyorum telefonumda hic dakika da yok SMS hakkı da yok param olmadığı icin. Bu arada Van'da yaşıyorum soranlar icin. Yani doğu Anadolu bolgesinde yaşıyorum şu an.