İngilizce bilmekle beraber bunu cok ust duzeye cıkartmaya calışıyorum aynı zamanda başka yabancı dillerde oğrenmek istiyorum malum Almanca ve Fransızca'nın hukukta onemli bir yeri var ancak genel olarak bu dillerden bahsedilirken akademik kariyerden bahsediliyor. Ben gelecekte uluslararası alanda bağlantıları olan buyuk ofislerde veya burolarda avukatlık, yoneticilik vb. konumlarda calışmak guzel bir kariyer yapmak istiyorum. Bu nedenle ozellikle birden fazla yabancı dil bilen arkadaşlara ve hukuk mezunlarına sormak istediğim tam olarak şu benim Japonca, Korece ve Cince'ye bir ilgim var bunlardan en azından 2 tanesini oğrenmek istiyorum yanına da Almanca veya Fransızca ekleyerek 5 yabancı dil oğrenmiş olmak istiyorum peki bu Japonca, Korece ve Cince gibi dillerin iş hayatında faydasını gorebilir miyim aranızda gorenler var mı? Gorenler varsa bu imkanlardan bahsedebilir mi yoksa sadece kişisel anlamda bir gelişim sağlayıp iş anlamında hicbir katkı veya avantaj sağlamaz mı?( bu arada hukuk 1. sınıf oğrencisiyim.) Şimdiden cok değerli cevaplarınız, uğraşlarınız ve emekleriniz icin teşekkurler.