Ayrıntıya girmek istemiyorum, 15 yaşındayım dijital tasarım işleri ile uğraşıyorum Online olarak freelancerlik de yapıyorum, az cok belli belirsiz kazancımı bir duzene sokmak istiyorum. Elimden geldiğince uğraşıyorum etkileşim icin her yerden teklif arayış icindeyim. Tecrube konusunda zamanından beridir uğraşıyorum daha cok tek bir alan ustunde calışıyorum şu anlık işimi pasifleştirip yazılım model gibi ceşit işlere başlamayı duşunuyorum, ağırlığı bir noktaya bağlayıp kazancı netleştirmek istiyorum.
Aktif olarak icerik ureticisiyim, etkileşim bana hareketlilik getirecektir. İşi zamana bırakıyorum ipide elden bırakmıyorum tabii ki.
En azından bana yardımı dokunur eder, kripto piyasasına atılmak istiyorum aylardır plan program yapacaktım elimde kaldı, o konuda pasifim.
Doğrudan bir birikim yapmak istiyorum ne tur nedir ne değildir, tekniken baktığımızda piyasadan ne cıkar bir el lazım bana.
Mezuniyeti bekliyorum universite yolunda elimden geldiğince tecrube edinmeye calışıyorum. Universiteden sertifika ile işe devam etmek istiyorum bilemiyorum şu yaşımda saf bir kişiliğim var ergen aklımdada net bir karar almak sacma olur, aklım dengime gelen kadar sadece aklımda duşunce bunlar. Bunların sorumluluğunu ustume alamam bana kılavuz olacak birisi lazım, yoksa milletin oyuncağı olacağım birinin beni durtmesi lazım.