Selamunaleykum arkadaşlar. Konu biraz uzun olabilir. Ciddi cevaplara ihtiyacım var. Vakit ayıranlara teşekkur ediyorum.

Hayatım icin bazı hayallerim var. Ve bunları gercekleştirmek istiyorum. Kucukluğumden beri en buyuk hayallerimden birisi doğu asyayı gezmek. Gezmeyi cok seven biriyim. Japonya'ya da ozel merakım var. Ve oraya gitmek en azından bir sure orada vakit gecirmek istiyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda herkes dil okulu ile gitmeyi tavsiye etmiş. Bunun icinde bir miktar para lazım diye biliyorum. YKS'ye gelecek sene gireceğim. Aklımda universite icin az bir şey fikrim var fakat bu fikirlerimin hicbir temeli veya sonraki hayatıma nasıl yon vereceğine dair bir bilgim yok. Derslerim pek iyi değil fakat tembelliğimi yenersem bir şey yapabilirim diye duşunuyorum.

Bu tembelliğimin de adamakıllı bir hedefim olmamasından kaynaklandığını duşunuyorum. İnsanlarla pek rahat anlaşamıyorum. Pazarlama ve satış işleri yapabileceğimi hic sanmıyorum. Yazdıklarımı goze aldığınızda bana ileride bu hayalimi gercekleştirmem icin ne gibi bir yol izlemem gerektiğine dair fikirler verebilir misiniz? (Japonya'ya gidiş icin tuyolar, benim sevebileceğimi duşunduğunuz bir meslek, şunu şunu yaparsan istediklerini yapabilirsin gibisinden bir yol gosterme vb.)