Kotu bir ustayla calışmak
Kariyer0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Kariyer
- Kotu bir ustayla calışmak
-
19-10-2022, 20:41:34İş yerinde calıştığım usta benim hatalarımı surekli olarak başkalarına anlatıp dalga geciyor.(Kendi bana takıldığın şeyleri bana sorabilirsin demesine rağmen.) Garanti fişi cıkarırken ucret alıp alınmayacığını sormuştum. Gecen gun ve bugun bu olayı iş arkadaşına anlattı.(Kendisinin eski bir cırağı var ve bu sabah eski cırağına kahvaltılık poğaca alması ve bana ac olup olmadığımı sormaması, muşteri evlerinde sakin durmama(bazen burnumdaki etten dokayi nefes alamiyorum ve bana buna) rağmen adamakıllı dur demesi, musteri evine girmeden ayağımın takılmasından dolayi sendelemem ve bana efendi dur demesi gibi ve coğu zaman ac olup olmadığımı sormamasi ceşmeden elimle su icerken gelip bana seni bir daha bu şekilde su icerken gormeyim demesi ve insan gibi su ic demesi patron gelmediği zaman eski cırağını yanına almasi ve işi bittiği zaman yeniden iş istemesi.(En fazla iş alan kişi o.)ve babamin arkadasi olup yaptığım hatalari babama soylemesi, her şeyye karışmaşı ve aceleci olması, kendisi iş yerinde telefonla oynamasına rağmen ben 5 dk telefona bakınca bana sinirlenmesi gibi nedenlerden + iş şartları ve maaşın duşukluğu gibi nedenlerden işi bırakmayı duşunuyorum ama bu işte calışmaya zorlandığım icin şu an işten ayrilmam. Sizce bunları ustama soylemeli miyim yoksa bunları iş yeri sahibiyle yani patronla(babamın arkadaşı) bu konuyu konuşup ustami değiştirmesini mi istemeliyim?