İşimden istifa etmeli miyim?
Kariyer0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Kariyer
- İşimden istifa etmeli miyim?
-
19-10-2022, 20:40:38Evet arkadaşlar 2 yıllık universite mezunu su urunleri teknikeriyim yaşım 27 tam 2.5 senedir bir fabrikada mesleğimi yapıyorum fakat gece gunduz vardiyasından aşırı sıkıldım her hafta vardiya donmek cok yordu beni. Haftanın 6 gunu gece gunduz calıştırıyorlar maaşım 7575 TL. Ev kendimizin coluk cocuğum da yok kız arkadaşımla yaşıyorum. Bu yoğun iş temposundan artık tukendim kafamı işime veremiyorum her sabah kaza bela okuya okuya işe geliyorum gun icinde hasta gibi oluyorum işten erken cıkıyorum bazen bahaneler bulup işe gitmiyorum hastayım diyorum zorla rapor alıyorum falan olmeyi bile istediğim oldu kafamda bu iş tamamen bitmiş gibi o derece sıkıldım cunku işimi zerre sevmiyorum calıştığım ortam soğuk gıda urunu urettiğimiz icin icerisi 3-5 derece hadi maksimum 10 derece işimi beynim yapmak istiyor ama vucut izin vermiyor her gun zorlanarak yapıyorum. İstemeye istemeye. Planım şu ailemle konuştum beni destekliyorlar kız arkadaşım dunden razı cıkmam icin surekli bırak şu mutsuz olduğun işi yapma diyor BİM'de kasiyer olsan en azından akşam evinde olursun diyor. Cunku kendi mutsuzluğumu ona yansıtıyorum ve gece vardiyalarında aynı evde olmamıza rağmen goruşemiyoruz cunku o gunduz calışıyor. Bundan 4 ay once spora yazılmıştım 2 senesini peşin vermiştim henuz 4 ay oldu kiloluydum 15 kg verdim şu an fit durumdayım spora ilgim yukseldi kas geliştirmek istiyorum benim istediğim şey şu an da şu hayattan zevk alacağım şey spora daha ağır bir şekilde yonelmek ve yazılıma ilgi duymaya başladım yazılım calışmak ve dil oğrenmek. İşi bırakıp sadece bu 3 şeye odaklanmak istiyorum biraz da dinlenmek istiyorum fakat kafamda hep daha sonra ne yapabilirim nasıl bir gelir kapısı bulabilirim ya bulacağım iş şu anki işimden kotu olursa ya hic iş bulamazsam yaşım 30'a geliyor ya ortada kalırsam vb vb gibi duşunceler geciyor. Sizce işi bırakıp zevk aldığım şeylerle spor yazılım dil vb bunlarla uğraşmak mantıklı mı? Siz olsanız ne yaparsınız? Tavsiyelerinizi buyuk merakla bekliyorum yol gosterilmesine ihtiyacım var.