Herkese esenlikler, meslek konusunda cok kararsızım ozet şeklinde yazacağım sizlere.
Boksor (Kariyer,Profesyonel'de) Hacker (Siber Guvenlik Uzmanı) ve orduya katılıp asker olmak.
Bu uc mesleği de deli gibi seviyorum, boksorluk, profesyonel. Un, şan, şohret para. Aileme cok guzel bir hayat sunmak istiyorum. Kameralara cok guzel bir serseri şovmenlik oynayabilirim. Kendime son derece guveniyorum. Lisansım var zaten sadece maclara hazırlanmam gerek.
Hackerlıktan cok zevk alıyorum, deli parası da var. Bilgisayar ile uğraşmayı seviyorum Atıl Samancoğlu'ndan eğitim seti almıştım kısa surede geliştirmiştim kendimi. Basit tuşlamalar ile sistemlere sızıp bir şeyleri değiştirmek aşırı etkileyici ve zevkli geliyor bana bağımlılık gibi.
Ordu, uniforma, devleti temsil etme. Sosyal hakları vs her şeyi cok cazip geliyor ordu ortamı tam bana gore bir de şoyle duşunuyorum ben yukarda saydığım iki mesleği yaparsam yaşlılığa doğru olecekmişim gibi hissediyorum hal boyleyken bu fikir biraz motivasyonumu duşuruyor. Ama asker olursam orta yaşlara gelmeden vefat etme isteği var icimde. Yaşlılığa kadar ne yapacağım mesela?
Kafam cok karışık belki mantıklı belki mantıksız duşunuyorum. Duzeltin yanlışım var ise.
Boksorluk vs Siber Guvenlik Uzmanılığı vs Askerlik
Kariyer0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Kariyer
- Boksorluk vs Siber Guvenlik Uzmanılığı vs Askerlik