Merhaba. Gecenlerde dolap da satış yapmak ile ilgili bir konu acmıştım. Bir arkadaş Instagram'dan daha cok satış yapabileceğimiz soyledi bunun farkındaydım. Fakat vergi işleri kafamı karıştırıyordu. Sonra Instagram satış yapan bircok kişinin aslında Shopier uzerinden satış yaptığını gordum. Aynı şeyi yaptım. Bir Instagram hesabı actım. Dolap, gardırops hesabı actık. İsteyen bu 3 secenek ile alışveriş yapabilecek. Bileklik satacağız. İlk part bugun geldi malzemelerin. Bir ayda 1000 TL gibi bir kÂr duşunduk. Yaptığımız urunlerin kÂrları 60 TL civarı. Sizce bu yontemler ile 1 ay icinde 1000TL kazanabilir miyiz? Dolap ve gardırops2'da one cıkarma yapacağım. Instagram tarafında ne yapabilirim? Urunlerimin one cıkması icin. Bu şekilde e-ticaret yapan var ise. Deneyimlerinş paylaşması cok iyi olur. Şahıs şirketi acana kadar 2-3 ay boyle satış yapıp sonra Trendyol gibi sitelere gececeğim. Aslında asıl amacımız Amazon fba fakat tabii para lazım. Hem para kazanıp hem bu şekilde deneyim kazanıyoruz.