Bobrek yetmezliği nedeniyle 12 Eylul ’den beri tedavi gorduğu Başakşehir Cam ve Sakura Şehir Hastanesi ’nde hayatını kaybeden usta sunucu Bulend Ozveren icin bugun Başakşehir Saadet Carmıklı Camii'nde toren duzenlendi. Torene sanat ve sinema camiasından cok sayıda isim katıldı. İkindi namazına muteakip kılınan cenaze namazını ardından Bulend Ozveren ’in naaşı Bahceşehir Hoşdere Mezarlığına defnedildi. Cenaze torenine katılan eski haber spikeri Orhan Ertanhan,
“TRT ’nin başı sağ olsun benim meslek buyuğumdu kendisi Turkiye ’de televizyonculuğun duayenlerinden birisiydi kendisi. Hem mesleki olarak hem de ozel yaşantısında ornek bir insandı. Bizim hepimize katkıları olmuştur canlı dinamik tarzı ile cığır acmış bir abimizdi umuyorum ki ışıklar icerisinde uyur ve mirasını genc kuşaklardan sahip cıkanlar olur. Hepimizin başı sağ olsun” dedi. İHA'nın aktardığına gore cenaze torenine katılan Zafer Nuri Eraslan ise,
“Ben 4 yıldır İstanbul Radyosu ’nun 7 yılda televizyonun mudurluğunu yaptım, boyle bir arkadaş ile tanışmaktan cok memnundum. Kendisi gerek yaptığı gerek ise sunduğu programlar ile iz bırakan bir sunucuydu. Kamuoyunu onu sunumları ile tanıyor kendisi her zaman ornek olmuş ve olacaktır. Turk yayıncılığı acısından cok buyuk bir kayıptır, kendisinin Turk ve Batı Muziğine cok buyuk katkıları da olmuştur” diye konuştu.