Merhaba arkadaşlar bundan 1 hafta once oyun arkadaşı aradığıma dair konu acmıştım fakat pek bir donuş olmadı.

Benim ağırlıklı olarak oynamak istediğim oyun Warhammer: Vermintide 2 ve oyun şu anda 12.5 TL gibi komik bir rakama satılıyor.
Kacırmamanız gereken ve pek bilinmedik bir oyun kendisi. Kendisine ozgu bir Lore'u ve hikayesi var. Seveceğinize eminim. Ben oyunu yaklaşık 120 saat kadar oynadım. İlk oyunun betasından beri yapımcı ekip ile itribat halindeyim aslında. Bircok bug ve glitch konusunda iletişim kurmuştum kendileriyle.

Neyse uzun lafın kısası eğer bu oyuna başlamayı duşunurseniz benimle iletişime gecmeniz yeterli. Sıfırdan başlamak isteyen arkadaşlara yardımcı olup oyunu oğretmek isterim. Eğer daha once oynadıysanız yuksek zorluklarda beraber ilerleyebiliriz. Cok sevdiğim bir oyun olmakla beraber İngilizce seviyem de oldukca iyi aslında yabancı gruplar olarak da oynayabiliyorum fakat Turk ortamı bir başka zevkli oluyor.
Onceki konudan 5 kişi yazdı fakat yaşımın 24 olmasından dolayı cekindiler :/ Bunu burada belirtmek istedim bu sefer.