Kocaeli'de, 17 Ekim 2021 tarihinde 58 yaşındaki Suat C., boşanma aşamasındaki eşi Aynur C. ile konuşmak icin iş yerine gitti. Cift arasında cıkan tartışmada Suat C., ekmek bıcağı ile eşine bıcakla saldırdı. Aynur C., kendisine saldıran eşinin bıcak darbeleriyle kanlar icinde yere yığıldı. Acı icinde bağıran yaralı kadının sesini duyan işletme calışanları, saldırganı yakalayarak etkisiz hale getirdi. Sağlık ekiplerince ilk mudahalesi yapılan ağır yaralı genc kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırgan koca ise tutuklanarak cezaevine gonderildi.

Hakkında
"kasten oldurmeye teşebbus" sucundan dava acılan sanığın, Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Suat C. ve taraf avukatları katıldı. Sanık ve eşinin dava surecinde boşandığı oğrenildi.

Savunması icin soz hakkı verilen Suat C.,
"Eşimi oldurmek isteseydim boğazına ya da olebileceği yere bıcak darbesi vururdum. Eşim beni aldattığı icin bu olaylar meydana geldi. Canım cok yandığı icin eşimi yaralamak istedim. Onun vucudundaki yaralar iyileşir ancak benim ruhumdaki yaralar iyileşmez. Pişmanlığım kendimi bu duruma sokmamdan kaynaklıdır. Mağdur 35 yıllık eşimdi. Cezasını başkaları ya da Allah vermeliydi, ben değil. Tahliye istiyorum." dedi. İHA'nın haberine gore, mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına ve duruşmanın ertelenmesine karar verdi.