İndirimler ve kampanyalar konusunu da kısaca konuşalım. Fiyat artacak beklentisi ağır bastığı icin yapılan coğu kampanya, şu an fiyatları ancak bir hafta oncesiyle aynı seviyede tutmaya yarıyor. Bu iş icin ayırılan butceler bitene kadar elbette. Bu yuzden USD uzerinden bakmalı.
İndirim paylaşan editorleri ve yayınları da linclemeyin lutfen. Sevin ya da sevmeyin, şu an ihtiyac olan şeylerin alımında bunları paylaşanlar yanlış değil, kullanıcı acısından da kendi acısından da doğru yapıyor.
Makro ekonomi değil mikro ekonomi, yani bireylerin alışverişidir urun bazlı araştırma, inceleme, paylaşım yapan yayıncıların odak noktası. Dolar kurunu, genel ekonomiyi ve gelir seviyesini ne editor, ne de diğer kucuk, orta olcekli işletmeler/bireyler belirlemiyor.
Bunu Twitter'da da paylaştım, genel olarak durum budur, ekonomi malum, herkes bir şekilde hayatta kalmaya ve işini yapmaya cabalıyor. Bu seviyeden once de demiştim, ihtiyacınız varsa, indirim olmasa bile yani sozde indirim bile olsa artacak bir fiyat bekliyorsanız o kampanyanın bir mantıklı yanı var demektir. Fiyatları kimse beğenmiyor, ama kıstas alınan şey daha yuksek bir fiyat olunca gorece iyi gelebiliyor insanlara.
Dun bir urunu eski fiyatına gore 5000 TL daha pahalıya ama beklenen fiyatın 10000 TL altına aldım. Bu indirim miydi? Hayır, ama daha sonra benim icin maliyeti daha yuksek olacaktı.
2021 Sonu İndirim Donemi ve Gundem Hakkında
Sıcak Fırsatlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Sıcak Fırsatlar
- 2021 Sonu İndirim Donemi ve Gundem Hakkında