A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Kadınlar Voleybol Dunya Şampiyonası 2. tur 4. macında Polonya'nın Lodz şehrinde Sırbistan karşı karşıya geldi. Milliler Sırbistan'a 20-25, 21-25 ve 23-25'lik setler sonucunda sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. A Milliler bugunku sonucla ABD mağlubiyetinden sonra ust uste ikinci mağlubiyetini almış oldu.
Macın ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan A Milli Takım Başantrenoru Giovanni Guidetti şunları "İyi gunumuzde olmamamıza ve şartlar bizim icin cok iyi olmamasına rağmen takım bugun her şeyi denedi. Takımım son iki sette cok savaştı ve sahadaki bu mucadeleyi beğendim. Fakat Sırbistan bize gore cok fazla guclu durumdaydı. Ceyrek finale daha iyi bir vaziyette ve mucadele gucu ile gitmeden once bu mactan cıkaracağımız cok fazla ders var. Bugunku oyunumuzu geliştirmek ve daha iyi oynamak icin hatalarımızı gozden gecirip bunlara iyi calışmamız gerekiyor" diye konuştu.
Derya Cebecioğlu: "Bir sonraki mac cok daha farklı olacak"
A Milli Takım oyuncularından Derya Cebecioğlu ise, "Kaybettiğimiz icin cok uzgunuz. Bugun sahada oynayan herkes elinden gelenin fazlasını ortaya koyduğunu duşunuyorum. Yapacak bir şey yok, onumuzdeki maca bakmamız gerekiyor. Son dunya şampiyonu Sırbistan ile oynadık. Onlar da bize macı kesinlikle vermek istemediler ve bizim zayıf yonlerimizi kullandılar. Ama ben bugunku macın bu şekilde sonlanmasından dolayı bir sonraki macımızın cok daha farklı olacağını duşunuyorum" ifadelerini kullandı.
VARŞOVA (İHA)
Guidetti: Sırbistan bugun bize gore cok gucluydu
Voleybol0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Voleybol
- Guidetti: Sırbistan bugun bize gore cok gucluydu