Antalya'da trafik magandaları dehşet sactı. Kepez ilcesinde yaşanan olayda sabah saatlerinde kızını okula bırakan Halil Mert, trafikte saldırıya uğradı. İş yerine gitmek icin yola cıkan Mert, sinyal vermeden donuş yapmak icin yola cıkan otomobile ani fren yaptı. Kornaya basan surucu, otomobilden inen kimliği belirsiz kişi tarafından tehdit ve hakarete uğradı. Ardından saldırgan Mert'e saldırırken tansiyonun yukselmesiyle 3 arkadaşı da olaya dahil oldu. Antalya'da korna caldığı 4 kişi tarafından darbedilen surucu ViDEO Yarım acık camdan ellerini sokan saldırganlar Mert'e saldırmaya devam edip, elindeki cep telefonunu almaya calıştı. O anlar cep telefonu kamerası kayıtlarına yansıdı. DHA'nın aktarımına gore; cağrılan ambulansla hastaneye goturulen, ardından polis merkezine giderek şikayetci olan Mert, saldırganların bir an once yakalanmasını istedi. Olayın buyuyeceğini duşunerek aractan inmediğini belirten Halil Mert, "Sabah 08.45 sıralarında kızımı okula bıraktım ve iş yerime doğru gidiyordum. Bir anda kontrolsuz şekilde onume atlayarak donmeye calıştı. Uyarı niyetiyle korna caldım. Aractan ilk once kufrederek 1 kişi indi. Ağza alınmayacak kelimeler soyledi. Sonrasında aractan 3 kişi daha indi. Aracın icerisinde camdan ellerini sokup bana saldırdılar. Vucudumun farklı yerlerinde darp izleri oluştu. Yarım acık camdan birisi boynuma yapıştı. Arabada olmasaydım belki daha kotu olacaktı." dedi. Vucudunda oluşan yaraları hastanede fark ettiğini soyleyen Mert, "Gozum kararmış o sırada, gozumu actığımda hastanedeydim. Elimi de cama sıkıştırmışlar. Ben bunları hastanede fark ettim. Polis merkezine gidip ifademi verdim. Yakalanmalarını istiyorum. Yaptığı hatadan dolayı bir ozur dilese tamam deyip gececektim. Ancak aractan inip kufredip, beni darbettiler. Canımı zor kurtardım. Arabadan inseydim şu an belki cok farklı konumda olacaktım. O sırada cep telefonumla video cekiyordum. Elimden telefonumu almaya calıştılar. Bu kadar ne kinleri vardı anlamadım." diye konuştu.