https://www.hepsiburada.com/jabra-e...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.36.5 gecen 300 liraydı, bugun 239'a inmiş. Bence bu fiyata kacmaz, ihtiyacınız varsa.
Bu urun Jabra'nın orta seviye bir urunu. JBL T500 ayarında anladığım kadarıyla. Ben şu an Urbanears Plattan 2 kablolu kullandığım icin biliyorum cunku 25H ile Plattan 2 aynı ayarda ki Plattan 2, T500'den biraz daha iyi yani 25H da oyledir. Eskiden T500 kullandığım icin biliyorum, JBL biraz duşuk kalite bir kulak pedi kullandığı icin bu ses ve izolasyon kalitesini duşuruyor.
25H de 40 mm suruculer ve Bluetooth 5.0 varken, T500, 32 mm suruculer ve Bluetooth 4.2 var. (Plattan 2 da 40 mm)
Kulak pedleri (YouTube'dan anladığım kadarıyla Plattan 2 ile aynı kalitede) gercekten kaliteli suni deri pedler ve bu pasif ses izolasyonunu iyi seviyeye cıkarıyor.
Plattan 2 de 25H da malzeme kalitesi olarak cok iyi: Kumaş+metal ve cok sade ve tamamen metalden oluştukları icin kafada hic rahatsızlık vermiyor yani eğilince kafadan kayma vs. olmuyor ve acayip hafif. Zaten ikisi de İskandinav markası olduğu icin İskandinav tasarım anlayışını benimsiyorlar. İskandinav tasarım anlayışına bayılıyorum kişisel olarak.
Jabra 25H 239 TL
Sıcak Fırsatlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Sıcak Fırsatlar
- Jabra 25H 239 TL