Gunlerdir konuşulan Aptos, bugun TSİ 04.00 itibari ile buyuk kripto para borsalarında listelenmeye başladı. Fiyat ilk dakikalarda 15 dolara yakın seyretti ve oğle saatlerinde ise 8 dolara geriledi. Kripto para, 1 milyar doların uzerinde bir piyasa değeriyle işlem goruyor.
OKX’ten 10 milyon dolarlık yatırım Ote yandan OKX’ten de Aptos projelerine 10 milyon dolarlık yatırım duyurusu geldi. Borsanın yatırım kolu OKX Blockdream Ventures, Aptos projelerine 10 milyon dolarlık fon sağlayacağının acıklamasını yaptı. OKX’in acıklamasında “Aptos, Ethereum ve Solana’da yaşanan bircok sorunu cozuyor” denmesi de dikkat cekti.
Borsa, fona başvurarak yatırım almak isteyen projeleri [email protected] adresine e-posta gondermeye davet etti. Bu yatırımın aşağıdaki yollarla gercekleştirileceği belirtiliyor:
İlk olarak OKX, yeni başlayanların urun ve hizmetleri tanımlamasına ve geliştirmesine yardımcı olacak. Girişimciler, anlamlı stratejik ortaklık kurma ve potansiyel muşteri, yatıırmcı, danışman ve alıcılarla bağlantı kurmaları icin destek alacak.
İkinci olarak, OKX’in yatırım kolu, girişimcilere dunya capında, Cin anakarasından Silikon Vadisi’ne; Guneydoğu Asya’dan Latin Amerika’ya kadar kuresel medya, influencer ve topluluk ağından faydalanma fırsatı verilecek.
Ucuncu olarak alım satım platformunda tanıtım gibi desteklerle projelere kapsamlı katkı verilecek ve OKX urunlerine, hizmetlerine, tanıtım kaynaklarına, kullanıcı trafik verilerine ve daha fazlasına erişim imkanı sunulacak.
İLGİNİZİ CEKEBİLİR – Aptos (APT) nedir?
OKX, Blockdream Ventures’ın kurucusu Dora Yue, “Aptos ile ortak olmaktan dolayı mutluyuz ve yuksek kaliteli projeleri guclendirirken gelişimlerini desteklemek icin birlikte calışmayı dort gozle bekliyoruz. OKX Blockdream Ventures, Aptos’taki projelere destek sağlamayı sabırsızlıkla bekliyor. Sektoru ve kullanıcı hacmini genişletmeyi surdururken blok zinciri endustrisi icin değer yaratmak uzere bu şirketlerle iş birliği yapacağız.” dedi.