Adana'nın Seyhan ilcesindeki hırsızlık olayı pes dedirtti. Onur Mahallesi'nde yaşanan olayda, Adana İş Merkezi'ne gelen hırsız, ilk olarak bir markete, damdaki demirleri keserek girdi. Markette guvenlik kamerası olduğunu goren hırsız, surunerek gidip kameranın yonunu değiştirdikten sonra pencereden girip kasadan paraları caldı. Hırsız daha sonra girdiği yerden tekrar dama gecti. Buradan da Taner Sarıdağ ’ın kardeşi Faruk Sarıdağ ’ın marketine yonelen hırsız, bir komando gibi elektrik tellerinden sarkarak karşı dama gecti. Daha sonrada marketin icine girip, buradan paraları caldı. İş merkezindeki 2 markete daha girdikten sonra kayıplara karışan hırsız, guvenlik kamerası tarafından anbean goruntulendi.

Market sahibi Faruk Sarıdağ, ozel guvenlik gorevlisinin olduğu iş merkezinde ikinci kez soyulduklarını daha once 60 bin liralarının bu kez de 100 bin liralarının calındığını belirterek,
“Sabah geldik paralar eksik olunca hırsızın girdiğini anladık. Guvenlik kameralarını incelediğimizde hırsız, bir komando gibi elektrik tellerinden sarkarak benim marketime giriyor. Ben hırsızın bu cesaretine hayran kaldım. Hic korkmuyor elektrik carpar diye. Benim anlamadığım nokta burada guvenlik var nasıl boyle rahat rahat hırsızlık yapıyor. Adam saatlerce kalmış, bircok iş yerine girmiş ve girmeye calışmış. Elini kolunu sallayarak soymuş marketlerimizi.” dedi.