Merhabalar, yavru kopek cığ mama mi almam gerekiyor? Uyuz icin ne yapmam gerekiyor?
Labrador yavru kopek buldum sokaktan.
Gece sesini duydum ağlıyordu havlamiyordu.
Eve aldım cok kaşınıyor kasinirken ağlıyor.
Yıkamak istemedim cok bağırdı sadece arka kısmını yıkadım sudan nefret ediyor. Biraz da hava soğuktu fon makinesiyle kurutmak istedim. Sesten korktu en son ufonun karşısında kucağımda kurudu ve uyudu. Hasta olmasin diye birkac gun evde tuttum yumurta hasladim, sut verdim.
Kaşınmasi durmayinca 2 bulduktan gun sonra veteninere goturdum uyuz varmış hayvanda ic dış parazit icin hap verdi. Kadında cok parazit cıktı. Beyaz uzun makarna gibi kabız di zeytinyağı az icirdim.
Neredeyse 1 hafta olacak hala kaşınıyor balkona yer yaptım hava sıcaktı ve cok kasindigi icin bu sefer hasta oldu. Ama neden oldu bilmiyorum burun akıntısı başladı ertesi gun hapşırma oksurme sonra kusma biraz ayran icirdim kusması gecti ama oksuruğu devam ediyor iceri alamıyorum. Cok bir pire dokuyor, inşallah iyileşir 1 2 gune gecmezse veteninere goturucem. Bakmak icin fazla durumumda yok. Ben de hamileyim oyle gelince kopek kıyamadim. Elimden geleni yapıyorum 2,5 kilo surekli dışarı cıkarıp oynuyorum ama kuru mama yemiyor. Sutun zararlı olduğunu oğrendim, artık vermiyorum. Patates hasladim yerken damağına yapışıyor yumurta seviyor, tavuk veriyorum. Pişmiş kemiksiz cığ mama mi almam gerekiyor? Uyuz icin ne yapmam gerekiyor?
Yavru kopek cığ mama mi alınmalı?
Evcil Hayvanlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Evcil Hayvanlar
- Yavru kopek cığ mama mi alınmalı?