Muhabbet Kuşum Hastalandı
Evcil Hayvanlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayvanlar Alemi
- Evcil Hayvanlar
- Muhabbet Kuşum Hastalandı
-
19-10-2022, 10:51:56Kuşum yaklaşık 1 aylık. Her gun kafesten sabah cıkar ve geceye kadar rahat rahat istediğini yapar. Bizimle yemek yer. Bilgisayar oynarken omzumda otururdu. 2 gun once misafir geldi. Odaya kapattım. Tum gun yalnız durdu. Ertesi gun kahvaltıda boş bulundum ve patates kızartması yediğini unuttum. Cok az yemişti sorun olmaz diye duşundum. Kahvaltıdan sonra tum evde temizlik oldu. Genel olarak camlar acıktı ama odamın kapısı kapalı idi. Ceyeran carpmış olabilir mi emin değilim. Akşam ustu halsizleşti ve 2-3 kez kustu. Korkmaya başladım. Tuvaleti normaldi fakat kusuyordu. Akşam onu iyice besleyip erkenden yatırdım. Sabah uyandığımda kafesi acmama rağmen dışarı 1 saat cıkmadı. Ardından cıktı ve gayet normaldi. Oğleden sonra 1 kez dışkısı ishal şeklinde idi ve sonra duzeldi. Bugun tekrar kusmadı fakat şu an dışkısı hep ishale dondu. Başta patates yuzunden sindirme sorunu cektiğini duşundum. Şu an ishali kotu durumda olduğu icin korkmaya başladım. İnternette araştırma yapıp birkac bilen kişiye sordum. E coli hastası olabileceğini soyledi bir kişi. Hemen gittim yeni kum, kabuklu ve kabuksuz yem aldım. Onları yemedi sadece daldarısı yedi. Şu an daha demin yeminden guzelce yedi. Şu an yine hareketli ama dışkısı gercekten cok garip geldi. E-coli hastası ise acil mudahale, ilac tedavisi gerekiyormuş. Başta su kabına vitamin koyuyordum ama bugun sirke koydum. Hangi ilacları kullanmam gerekiyor vs bilmiyorum. Kuşum daha cok kucuk ve bize bu kadar alışmışken olmesini istemiyorum. Kendimi suclu buluyorum. Lutfen bilgili uzman kişiler ne yapmam gerektiğini yazsınlar. Kuşum olur ise bir daha asla hayvan sahiplenmeyeceğim.