Merhaba, şimdi direkt konuya dalıyorum. Bizim dukkanın onunde 3 tane yavru kopek vardı ve ben de bunları eve goturup bahcemiz olduğu icin kullanılmayan bir kulubeye koydum. Ama 1 ay falan gecti amcam hafriyat işlettiği icin aşağıya goturdu (iyi oldu cunku kardeşim eziyet ediyordu biraz en azından orada cok daha iyi olurlar), benim uzulduğumu goren bir abi vardı ve evde karısı namaz kıldığı icin eve sokmuyordu kopeği o yuzden bana verdi. Şimdi bu kopeği bana verdi bende memnuniyetle kabul ettim. Sonrasında babam bu konuya karşı cıktı (evde besleme konusuna) cunku namaz kılıyor. Ama babamın namaz kıldığı yer hep aynı. Ben de (kopeğin aşıları tam) 1 gundur bizim evde şu an ve hic etrafı kirletmedi dışarı cıkardım gezdirdim getirdim ayaklarını ıslak mendille iyice sildim ustunu sildim hicbir kirliliği yoktu. Ve kopek babamın namaz kıldığı odaya asla girmedi. Yani babam nadiren başka bir odada kılıyor ve o odaya da hic sokmadım bir sorun olursa diye. Evleri zaten her gun temizliyorum. Annem erkek olmama rağmen ev hanımı gibi yetiştirdi beni sağ olsun(cok pişmanım her işi ben yapıyorum) şimdi kopeğe babam karşı cıkıyor. Namaz kılınan evde kopek beslenmez diye ama ben araştırdım ve tam adam akıllı sonuclara varamadım bu yuzden size danışıyorum.