Bir kediye kendimi nasıl alıştırabilirim?
Evcil Hayvanlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Evcil Hayvanlar
- Bir kediye kendimi nasıl alıştırabilirim?
-
19-10-2022, 10:33:26Bir gun evimizin dışındaki kilere bir anne yavrulamıştı. Bir gun ciyaklama sesleri ile uyandık. Bir baktık minnak bir yavru dolabın ustunden aşağı duşmuş. Onu hemen yerine kaldırdık. Ancak annesi insan kokusunu almış olacak ki yavrularını aldı ve başka bir yere goturdu. Sadece dolap ile duvar arasında sıkışan bir yavru kalmıştı. Annesi onu almaya gelmedi. Bende o kediyi veterinere goturdum. Orada cişini yaptırdılar, sut icirdiler. Sonra eve geldiğimde annesi bize saldırdı ve aldı yavrusunu. Birkac ay sonra bahcemizde veterinere goturduğum kedi tosun gibi olmuştu. Bu kediler 4 kardeşmiş ve 2 adet sar-siyah kardeşi ust komşumuz almış. İki kardeş evde iki kardeş sokakta buyumuş. Sokakta buyuyenleri hep biz besledik. Siyan olan arkadaş cok hırcındı bize hala cok saldırıyor ama sarı kedişimiz cok uysal. Onu eve almak istiyoruz ama bizden korkuyor hala. Ona kendimi sevdirmek icin ne yapabilirim? Veya dışarıda kalması daha mı iyi olur? Ust komşumuzun dediğine gore kedileri koyun koyuna uyuyormuş. Yani sokaktaki arkadaşları da ayıramam. Bahcede bakmak istiyorum en azından. Onlara kendimi nasıl sevdireceğim? Hamağa uzandığımda yanıma gelsin onu okşayayım onunla sırnaşayım istiyorum ben. Onerilerinizi bekliyorum.