Bursa'nın Osmangazi ilcesinde yaşayan Fatih Şahin, 40 yıldır kuru temizlemecilik yapıyor. Şahin, muşterilerinin dukkana bıraktığı kıyafetleri geri gelip teslim almamaları nedeniyle toplamda 40 adet kıyafeti dukkanında saklıyor. Kuru temizlemeciye urunlerini bırakıp unutan vatandaşların icinde cok değerli markaların da bulunduğu kıyafetleri 2 yıldır "belki sahipleri gelir" diye saklayan işletmeci, onlara gozu gibi bakıyor. Fatih Şahin, muşterilerinin bıraktığı eşyaları emanet olarak goruyor ve birilerine vermek yerine yıllardır dukkanında saklayarak sahiplerine teslime edeceği gunu bekliyor. İHA'nın haberine gore, yaklaşık 40 yıldır kuru temizlemecilik işinin icinde olduğunu belirten Fatih Şahin, "Cok sayıda muşterimiz urunlerini temizletmek icin geliyor. Biz de temizleyip sahiplerine teslim ediyoruz. Kıyafetlerini temizletmek icin bırakan onlarca muşterimiz ise urunlerini almaya gelmedi. Ben sahipleri gelir diye bu urunleri 2 yıldır saklıyorum. Bu urunlere gozum gibi bakıyorum. Buradan urunlerini unutan muşterilerime sesleniyorum. Gelip urunlerini alsınlar. Bunların icinde değerli markalara ait kıyafetler var. Onlar gelip alırlarsa hem mutlu oluruz hem de iş yerimizde yer acılır." dedi.