Merhabalar, bahcemize bir kedi geliyordu. Kedimizin karnı 1.5-2 aydır şişikti, hamile olduğu belliydi. Bugun oğle ezanı vaktinde bahcedeki mutfak tupunun yanına girmiş ağlıyordu, bağırıyordu yani sancısı olduğu belliydi. Namaza gittim, geldiğimde yerde 1 tane olu gibi gozuken kedi gordum. Annesini yanına cağırdım. Biraz kokladı sağa sola baktı ve sonra onu parcalayarak yedi ama kedi olmemişti. Bu durumdan aşırı rahatsız oldum, her neyse. Bir yarım saat sonra 2tane daha yavru gordum kenarda, cok celimsizler. Yarım saat sonra 2tane daha yavru gordum. 4tane yavru yan yana duruyordu. Annesi toz oldu gitti. Yavrular oyle bekliyor. Arada bir o kediye yaptığım yerden dışarı atmaya calıştı, birini yuvasından atarken kulağı koptu, bir tanesini de yine yedi. Şu anda elimde 3 tane erken doğmuş kedi var. O yavrularını yerken kucuk kardeşimin gormesi cok kotu oldu. Ne yapsam ne etsem bilmiyorum. Yavruları aldım yoksa onları da yiyecek, bu arada anneleri 1yaşına bile girmedi.
Ben kendi imkanlarımla ucu plastik şırıngayla sulu sut vermeye calıştım ama ağızlarını cok acamıyorlar, gozleri bile acık değil şu an. Sizce bu kediler yaşar mı? Aralarından kulağı kopan cok dinc, cok oynak sanırım diğerleri olse bile o yaşayacak. Neler yapmalıyım? Yardımlarınız icin şimdiden teşekkurler.
Kedim yeni doğan yavrularını yedi
Evcil Hayvanlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Evcil Hayvanlar
- Kedim yeni doğan yavrularını yedi