İşlemi gercekleştirdikten 3-4 dakika sonra kafama sonradan dank etti, Parayı aktarırken hem yanlış ağı secmişim, hem coin ceşitleri tutmuyor, hem de cuzdan adresi yanlış. Kısacası hicbir şey uyuşmuyor. İlk defa boyle bir şey yaşadığım icin şok oldum, şu an 537 dolar param yandı gitti herhalde. Binance'den işlem gecmişime baktığımda ise ağ, adres ve coin ceşidi yanlış olmasına rağmen işlem tamamlanmış olarak gozukuyor. Bu da kafamı karıştırdı, benim CHZ cekim adresi bilgilerimin başkasının USDT cekim adresi bilgileri ile aynı olabileceği gibi garip bir kanıya vardım. Aşağıdaki resimlerde gorduğunuz gibi:
Surprizbozan: Binance'deki USDT'yi Bitexen'deki CHZ cuzdanımın bilgilerini yazarak yolladığım işlemin resmi
Surprizbozan: Bitexen hesabım uzerinden cektiğim CHZ cuzdan adresi bilgileri ekran goruntusu
Bunun tamamen benim hatam olduğunu ve 537 dolarımın geri dondurulemeyecek şekilde gittiğinin farkındayım ama kafamı kurcalayan birkac soru var.
Sorularım ise şunlar,
- Nasıl CHZ cuzdan adresimi kullanarak Binance'den başarılı bir şekilde USDT gonderebildim?
- Binance'de işlemin tamamlanmış gozukmesi benim CHZ cuzdan bilgilerimin başkasının USDT cuzdan bilgileri ile aynı olduğu anlamına mı geliyor? Yoksa param kimseye gitmeyecek şekilde yok mu oldu? Okuyup ilgilenen herkese teşekkurler.