Ben RX 550 4 GB ile 10 mh ile monero kazıyorum.
Bir 15 20 gun gecsin bir cekebileceğim seviyeye gelsin o zaman bakarım kar ne kadar?
Sistem: i5 11400F (stok soğutucu değil kule tipi ile kullanıyorum) ASUS H510M K anakart Corsair 550W 80+ PSU 1TB HDD.
(PC'yi yeni topladım ama bana fazla geleceğini duşunduğumden, parcaları tek tek satacağım. RX 550 4 GB ekran kartları bulursam elimdeki ASUS P5G41t mlx anakartının PCI'e yuvasını coklayarak 4 ekran kartı oraya kendi yuvasına da eğer X1 X4 riser takılıyorsa bir 4 ekran kartı da oraya takacağım.
Elimde foxcoon G41 mxe anakart var bir tane kondansatoru işlemci değiştirdiğim zaman ne olduğu hakkında bir fikrim yok patladı etrafındaki MOSFET'leri vb kontrol ettim bir sonuca ulaşamadım (eğer tamir ettirebilirsem bu anakarta da aynı şekilde yapacağım para kazandıkca kendime ucuz yollu kullanımlık PC toplayacağım veya laptop alırım)
Sizlerin duşunceleri nelerdir merak ettim.
Şimdi onumde universite sınavım var o zamana kadar monero kazacağım ondan sonra yukarıda dediklerimi yapmaya calışırım. Ekran kartı alırım, mining yaparım (bu arada GTX 1080 Ti ile 100 mh nasıl alınıyor acaba bizim bilgisayarcı alıyorda tebrik etmek lazım kendisini)
Ethereum değil de başka coinlerden kazmayı duşunuyorum (zaten 4 GB ile kazılmaz ethreium)
OC ayarlarım (1380 MHz Core clock, 1950 Memory clock +75 Power limit) kart 30 35 W arasında 10 Mh'lık bir kazım yapıyor.
Mining - Madencilik Mining yapmak icin bilgi alışverişi
Kripto Para Rehberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Kripto Para Rehberleri
- Mining - Madencilik Mining yapmak icin bilgi alışverişi