Merhabalar arkadaşlar,
Yakın zamanda merak saldığım Mining olayında yavaş yavaş bilgi sahibi oluyorum. Şu an icin buyuk yatırım yapmama adına oncelikle 4 GB'lık ekran kartları temin edip Etherium Classic madenciliği yapıyorum Hiveos uzerinden. Her gecen gun yeni yeni bilgiler edindiğim ve bu durumdan da aşırı keyif aldığım bu mecrada yine sizlerden yardım almak isterim.
Benim şu an icin karşılaştığım sorun ekran kartlarımın 70-80 derece aralığında calışıyor olması. Bu uzun vadede bana sorun olur gibi geliyor. Bunun sebepleri acaba ne olabilir? Fan hızlarını yuzde olarak 80'e cekmiş bulunmaktayım. İlk başta bu işlemi yapınca sıcaklık değerleri 50-65 aralığına kadar geriledi lakin saatler sonra tekrar 70 ustu derecelere attı kendisini.
Bu konuda daha tecrubeli arkadaşlar bilgilerini aktarabilir mi? Bunun sebeplerinden biri ETC maden havuzunun ekran kartlarına fazla yuk bindiriyor oluşu olabilir mi? Yani kazılan kripto paraya gore bu dereceler farklılık gosterir mi? Gosteriyor ise en mantıklı ve sağlıklı kazılacak coin sizce nedir? Kıymetli duşunceleriniz benim icin cok değerli, şimdiden teşekkur ederim.
Mining - Madencilik Miningde ekran kartlarının aşırı ısınması
Kripto Para Rehberleri0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Kripto Para Forumları
- Kripto Para Rehberleri
- Mining - Madencilik Miningde ekran kartlarının aşırı ısınması