Bitrota exchange adında kurulan borsa hakkında ki gercekleri yazmak istiyorum yeni girecek arkadaşlar ve oğrenci kardeşlerimin kendilerini yakmalarını istemiyorum.
Sistem %99 ihtimalle ponzi dostlar.
Lutfen bilinclenin bu gibi yerlerden uzak durun yatırım yapacaksanız. BtcTurk, Binance gibi yerleri tercih edin. Ben yaptım siz yapmayın diye yazıyorum.
Oncelikle size soylenen yalanlardan bazılarınını anlatayım.
1.talent adlı coinlerini 0.088'e sabitleyeceğiz bu fiyatlar bir daha olmayacak dediler herkese yuksekten aldırdılar şimdi ise 0.006 talentin fiyatı.
2.rota coin adlı paraları 52 TL olacak herkes alsın kesin sabitlenecek dediler (borsaya mudahale) herkese 35 40 TL'den aldırdılar binlerce coini şu an 5 TL sabitleme kararlarından gene vazgectiler.
3.arayuz yapıyoruz deyip durmaktadırlar fakat yaptıkları arayuz bilgisayardan anlamayan biri de yapar o kadar amatorce.
4.ekipleri yonetim ekibi cok ama cok amator yazılım nedir bilmeyen insanlar.
Canlar kendinizi duşunuyorsanız uzak durun. Karalama amacım yok oğrenciyim en onemli sınav yılında hayatımı maffettiği icin cok pişmanım.
Ayrıca borsa sahibi kendisini grupta eleştirenlere kufur etmekteydi.
Bilgilendirme: Karalama kampanyası değildir Technopat uyeleri bilincli ve araştırma meraklısı olduğu icin aklında Bitrota'ya girmeyi duşunen varsa ben yaptım siz yapmayın demek icin yazdığım yazıdır.
Tum herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.
Mining - Madencilik Bitrota exchange borsasından uzak durun
Kripto Para Rehberleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Kripto Para Rehberleri
- Mining - Madencilik Bitrota exchange borsasından uzak durun