Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1 aylık araştırma sonucu 4 ay once başladığım mining macerama guncelleme yapmak istiyorum. Cok takip edemiyorum, piyasa nasıl bakamıyorum. Sizden ricam bana 35 -40 mh/s kazım yapacak GTX 1080 ile birlikte kullanacağım bir kart onerisi sunmanız. Bu kartı yazıyorum cunku iki kart sıcaklık, guc kullanımı olarak beni uzmesin istiyorum. Power Supply urunume gelecek olursak 2 yıldır kullandığım Everest Rampage RGB850 850W 80+ Gold RGB LED'li Full Moduler. Bir de anakart ASUS ROG STRIX F Gaming. Bu bilgilere gore onerilerinizi bekliyorum. Iki kart tek kasada bu Power Supply ile beslenecek. 8000-9000 TL arası. ( Mumkunse daha uygun da olur, sadece mining yapacağım.)

Sevgiler.
Gelebilecek yorumların onune gecmek icin yazıyorum. Sadece ekran kartı onerisi icin yorum yazalım arkadaşlar. Diğer bileşenler vs yoruma kapalı. Teşekkurler.
sens4k dedi:
Bu şekilde mining yapılmaz, yapılsa da mantıklı değil. 40 mh verecek kart 5600xt, o da 6500 liraya bulunur ama siz 8-9k civarı oneri bekliyorsunuz, biri gelip onerse alacaksınız yani. Araştırmanız bu kadar azken bu şekilde bu işe girerseniz cok zarar edersiniz.
Genişletmek icin tıkla...

Bu yoruma seni ilgilendirmez dersem kabalık etmiş olmam umarım.
sens4k dedi:
Beni ilgilendirmeyecekse bunu burada paylaşıp "oneri istiyorum" diyemezsin. İyi forumlar, oynadığın kumarda bol şanslar
Genişletmek icin tıkla...

Kardeşim kart onerisi yapacaksın, gerisi seni ilgilendirmez.