Arkadaşlar selam,

Mining dunyası 0'dan giren birisi icin aşırı karmaşık gorunuyor. 1001 tane olay anlatılıyor. Birden her şeyi oğrenmek te pek mumkun değil tabi. O yuzden desteklerinizi rica edeceğim.

Zar zor en temel ABC'yi oğrenip sistemi oturttum. Şuan kazım yapıyor ancak değerler vasat seviyede. Direkt stok haliyle her şey. Yaklaşık 15-20 dakika civarı calıştı. Watt 150-170 arasında gidip geldi. Bu aralıktan hic cıkmadı. Sıcaklık sabit 65 derece değişmedi. Fan hızı ort %55. Ortalama 18-19 ile kazıyor.
( Doğru ayarlar ile 120-130W 40 civarı kazabiliyormuş galiba. )

ethermine.org uzerinden takip ediyorum ve lolminer 1.33 ile kazım yapıyorum. Eth kazıyorum.
Oncelikle LHR kodunu nasıl gireceğim. Kod nereye girilir nasıl edilir hic bir şey bilmiyorum

1-2 kısa sorum olacak.
24 Saat boyunca başında olamayacağımız icin, orn ekran kartı 85 dereceye geldiğinde mining' i durdur gibi bir secenek var mı? Yada herhangi bir sebepten ekran kartının 300-400-500W gibi değerler cekmesi mumkun mu? Kalkıp kul etmeyelim kartımızı.

Kasanın yan camını acacağım. Kasada 4 tane fan mevcut. Oldukca iyi hızda calışıyorlar. Pufur pufur bir kasa var yani. Sıcaklık konusunda sorun yaşamam diye duşunuyorum. / Yan camı actıktan sonra ortalama sıcaklık 3 derece daha duştu fanlar %51 e geriledi.

Ekran kartım Inno3D RTX3060Ti Twin x2 OC 8GB 256Bit GDDR6 (LHR) Modeli. Uygun bir ayar ve lhr kodunu nasıl girip şu hızı +35 e getirebiliriz tavsiye ve desteklerinizi bekliyorum. Cok ucmaya kacmaya gerek yok. Sistemi yormak ta istemiyorum. Şimdiden teşekkurler.