Elektrik masrafı yok bodrum kat boş ve soğuk benim elimde $16.000 (218.000-225.000₺) bir butce var. Mining işinde yeniyim coin piyasasında uzun suredir varım, bir sorun cıkarsa bu sorunu cozecek bilgi birikimim ve zamanım var bu işin başında duracak zamanımız da var babamla birlikte bu işe girmek istiyoruz. Mining makinesi mi almak yoksa ekran kartı alıp rig mi kurmak en mantıklısıdır 2-3 gundur kendim araştırma yapıyorum fakat kafa allak bullak oldu her site farklı değerler veriyor herkes farklı bir şey soyluyor sizin fikrinizi alayım dedim. Yanlış anlaşılmasın kacak elektrik falan değil

Bir de Ethereum bitecek ETH 2.0 cıkacak gibi şeyler var alacağım rig yahut miner yeni cıkan coini kazabilecek mi? BTC kazmak yine ne kadar mantıklı elektrik faturası derdi olmayan bir yerde?

Eklemek istediğim iki şey daha var, bu yatırımımı 12-16 ay arasında cıkartmak istiyorum en az ve para şu anda Binance hesabında dolar olarak duruyor. Buradan alacağım fikirlerle hemen işleme gececeğim ya da trade işine devam edeceğim fakat mining işi daha cok kafama yatıyor.