Arkadaşlar lutfen bu yazıyı okuyun ve burada ne işi var demeyin lutfen. Bakın şu anki T.C. hukumeti olarak ortalıkta gezen zat-ı muhteremler "Lubnan'a asker gonderme" adı altında avrupa'ya ve israiloğullarına *********larına devam ediyorlar.
20 yıldır bu ulkenin başında pekaka teroru var. Kim bize yardım etti. Bırakın yardım etmeyi pekaka'yı bile desteklediler. Hala da destekliyorlar (Orneğin FORTİS vs.).
Bakın şu cok onemli benimde kardeşim iki ay once askerden geldi ve şoyle diyor "Askerde şehit mehit olunmuyor. Gencler pisi pisine oluyor. Ozellikle piyadeler. Adam hayatında uc eğitim mermisi atmış (Bazıları onuda atmıyor. Orn:Bir iki gun once olen AsTeğmen Bilgisayar Muh. arkadaş gibi) o adam nasıl bu ulkeyi korusun.
Kardeşim gumuşhane torul'da askerlik yaptı. Oraya 14 ay once bir pekaka saldırısı oldu. Saldırı anında komutanlar nobetci olmalarına karşın dışarıydılar. Ve gene daha oncede yazdığım gibi 3 kurşun bile atmamış "DOĞAN KEF" isimli arkadaşımız teskeresine 21 gun kala oldu evet oldu şehit olmadı. Şehit savaşta olur. Bizi şimdiye kadar şehitler olmez. Vatan bolunmez diye kandırdılar. Gencler olmese de bu VATAN BOLUNMEZ ve BOLUNMEYECEKTİR.
Yarın ikinci kez TURKİYE BUYUK MİLLET MECLİSİ duyarsızca getirilen teskere teklifine "HAYIR, HAYIR, BİNLERCE KEZ HAYIR" diyecektir.
SONUC olarak; lutfen bu konuya duyarlı olalım. Ulaşabildiğimiz her yere ulaşalım. Artık uyanma zamanı...