Arkadaşlar merhaba benim babam gecen yaz arabasını satıp kripto paralara yatırım yapmaya başladı ve birkac aydır da merkeziyetsiz borsalarda yuklu miktarda alım satım yapıyor. MetaMask cuzdanından 10 bin Busd'u Binance'daki cuzdanına transfer etmek istemiş ancak o sırada busd MetaMask'ta gozukmemiş ve o da gidip busd tokenin kontrat adresini kopyalayıp metamaska tekrar eklemiş. Parayı gonderecekken Binance adresini yapıştırmak yerine busd token kontrat adresini yapıştırmış. Sonuc olarak 10 bin dolar kayboldu ama Binance Smart chainde kaybolan fonlar geri alınabiliyormuş. Babam Binance destek ekibiyle iletişime gecti ve sorunun gercekliğini kanıtlamak icin pek cok video cekip attı. Hicbiri kabul edilmeyince benden yardım istedi bende videolardaki sorunu buldum. Videoda MetaMask transaction history kısmına girmemiz gerekiyor ama o transfer MetaMask'ta gozukmuyor.

Size sormak istediğim o transferi MetaMask'ta gorebilmenin herhangi bir yolu var mı? Bu arada babam metamaska mail attı ve Binance destek ekibine mail geldiğinde ne yapması gerektiğini de sordu. Destek ekibi MetaMask'tan gelen mailide gosterebileceğimizi soyledi ama transferi direkt MetaMask'ta gormek daha sağlıklı olur.

Sizce MetaMask'in cevap vermesi ne kadar surer?
Bu arada transaction kısmını pek acık yazmamışım, kusura bakmayın. Transaction history kısmına gelip o transferin bilgilerini videoda gostermemiz gerekiyor.