Fenerbahce Başkan Vekili Erol Bilecik kulup televizyonunda acıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın yapmış olduğu acıklama hakkında da konuşan Bilecik, "Son derece iyi giden bir yapımız olmasına rağmen uzulerek soyluyorum ki; Turkiye'de futbol saha dışında oynanmaya devam ediyor. Bazı kulupler de bu konuda ustalaşmış durumda. Futbolu saha dışında oynamayı en iyi bilen kurumların hezeyanlardan bunu gorebiliyoruz." ifadelerini kullandı.

İŞTE EROL BİLECİK'İN ACIKLAMALARI
"Fenerbahce bu yıl maratonuna fevkalade iyi başlamıştır ve bu butun camiamıza buyuk keyif vermektedir. Bunun devam etmesini diliyorum ve rakamlar da iyi yolda olduğumuzu gosteriyor ancak henuz ligin başındayız."
"Son derece iyi giden bir yapımız olmasına rağmen uzulerek soyluyorum ki; Turkiye'de futbol saha dışında oynanmaya devam ediyor. Bazı kulupler de bu konuda ustalaşmış durumda. Futbolu saha dışında oynamayı en iyi bilen kurumların hezeyanlardan bunu gorebiliyoruz."

"Bugun en cok gol pozisyonu yaratan, pozisyona giren, en cok gol atan takım Fenerbahce. Rakamlar gercekleri ifade eder. Bir takımın butun sezonda attığı golu biz 3 macta atıyoruz. Bu durumda bir farkın oluşmaması mumkun mu?"