Aydın'ın Soke ilcesinde ciftci İsmail Geyik (39) ile Halime Geyik (34) ciftinin 2 cocuğunun kucuğu olan Halil Geyik, 14 Nisan 2018'de, Calışlı Mahallesi'ndeki evlerinin onunde park halindeki babasına ait 09 SJ 960 plakalı otomobilde cakmakla oynamaya başladığı sırada yangın cıktı. Yoldan gecen otomobil suruculerinin fark edip, haber verdiği Geyik cifti, oğullarını yanan otomobilden yaralı olarak kurtardı. Halil, ambulansla Soke Fehime Faik Kocagoz Devlet Hastanesi'ne goturuldu. Vucudunun yuzde 35'inde ucuncu derece yanık olduğu belirlenen Halil, Adnan Menderes Universitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Halil ağır yaralı olarak Sağlık Bakanlığı'ndan istenilen ambulans helikopter ile İstanbul Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'ne goturuldu. Halil'in yanan yuzunun eski haline donmesi icin 19 Mart 2019 tarihinde Aydın Valiliği onayıyla 200 bin liralık kampanya başlatıldı. Halil icin 3 gunde toplanan 200 bin lira ile 2 kez koltuk altından alınan dokuyla yuzune nakil yapıldı. Bağarası Hurriyet İlkokulu'nda 2'nci sınıfta eğitimine devam eden Halil'in burnu, ağzı ve kulakları icin yeniden doku nakli yapılması kararı alındı. Geyik cifti, Halil'in tedavisi icin ihtiyac duyulan 600 bin lirayı toplamak icin Aydın Valiliği'ne ikinci bir kampanya başlatılması amacıyla başvuruda bulundu. 27 Eylul tarihinde kabul edilen kampanya sayesinde toplanacak para ile Halil'in yuzune vucudunun farklı yerlerinden alınacak dokularla nakil yapılacak. DHA'nın aktardığına gore oğlu Halil'in eski yuzune kavuşmasını cok istediğini dile getiren anne Halime Geyik,
"Daha once duzenlediğimiz kampanyalarla oğlum bugunku haline kavuştu. Herkesten Allah razı olsun. Acının izlerinin tamamen silinmesi, oğlumuzla birlikte yeniden yuzumuzun gulmesi icin bir kez daha desteklerinizi bekliyoruz. Bu durumdan kendisi de cok mutlu. Yuzunun ameliyatlardan sonra bire bir aynı olmayacağını biliyoruz. Bu şekliyle bile, benim icin buyuk bir mucize. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Uyandığımız her gune şukrediyoruz. Cunku, bana 'Anne' demesi bile yetiyor. Oğlum Halil, cok buyuk bir sınavdan gecti. Bu sınavdan biz de kendisiyle birlikte gectik. Destek olmak isteyenler icin Valilik onaylı IBAN numarası TR75 0001 0027 5985 9778 9150 08" dedi.