Birkac program satın almak istiyorum. Satıcı odemeyi Paypal ve Bitcoin olarak kabul ediyor. Paypal Turkiye'de sıkıntılı olduğundan dolayı Bitcoin ile almayı planlıyorum ve ucreti ilk programın ucreti 0.003125 BTC. BTCTurk veya Paribu gibi sitelerin guvenli olduğunu oğrendim. Daha once hic boyle bir işlem yapmadığımdan dolayı kafamda cok fazla soru var nasıl toparlayacağımı bilemedim.
Kullandığınız veya onerebileceğiniz guvenli Bitcoin sitesi var mı? Paribu sitesinde en az 500 TL yatırma zorunluluğu var bana ortalama 250 TL değerinde Bitcoin lazım ve hesap actığım zaman cok fazla kimlik bilgisi istiyor tabi ister istemez beni rahatsız ediyor. Bu kadar bilgiyi vermek bir sorun yaratır mı? Sanırım her sitenin işlem başına aldığı komisyon miktarı da farklı. Bu yuzden onereceğiniz sitenin aldığı komisyonunda yuksek olmamasını isterim. BTC alabileceğim uygun site bulduk diyelim. Siteye TL yatırma aşamasından sonra cuzdan oluşturmayı direk o site uzerinden yapabiliyor muyuz? Satıcının program icin 0.003125 istiyor. Ben bu satıcıya kendi hesabımdan 0.003125 BTC yollamak istediğimde onereceğiniz site kesintiyi bu gondermiş olduğum para uzerinde mi yoksa cuzdanımdaki geri kalan paradan mı yapar? Ozetle 250 TL değerinde BTC alıp bununla alışveriş yapmak istiyorum. Direk bana hangi siteden alabileceğimi ve cuzdana nasıl aktaracağımı da anlatabilirsiniz.

Nedim ASUR dedi:
Ozetle 250 TL değerinde BTC alıp bununla alışveriş yapmak istiyorum. Direk bana hangi siteden alabileceğimi ve cuzdana nasıl aktaracağımı da anlatabilirsiniz.
Genişletmek icin tıkla...

Forumda daha once BTC alan kimse yok mu?