Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda hevesimden dolayı hobi olarak ve oğrenmek icin ETH kazmaya başlamak istiyorum. Yaklaşık bir haftadır forumda araştırma yapıyorum ama aklıma takılan birkac soru var.
Birincisi, ekran kartını kuracağım sistemin parcalarını az cok anladım ama, işletim sistemi konusunda bir şey bulamadım pek. Şimdi ben, DDR2 4 GB LGA 775 sisteme Windows 7 kurarsam, gerekli mining dosyalarını calıştırır mı?
İkinicisi, Windows 7 kurduğum sisteme TeamViewer ya da alternatif uzaktan kontrol programlarında bir sıkıntı yaşar mıyım?
Son olarak da nano konusu. Olayı tam anlayamadım ama yanlışım varsa duzeltin anlamam acısından. Pool secimimizi 2Miners'dan yana seciyoruz. Wallet olarak da ben Binance kullanmak istiyorum. Buraya kadar tamam. Komisyon olayı icin kazdığım ETH'yi nano olarak Binance Global'e gondermem gerekiyor. Buradan sonrasını anlayamadım. Gelen Nano'yu direkt mi satmam gerekiyor yoksa, ETH'ye donuşturup mu satmam gerekiyor? Bu işlemi yaptıktan sonra USDT olarak Binance TR hesabımıza yolluyoruz. Biraz uzun bir yazı oldu mazur gorun. Şimdiden teşekkurler.