Bordo-mavili takımın oynadığı karşılaşma, deplasman yolculuğu ve teknik direktor Abdullah Avcı'nın oyuncularıyla yaptığı mac toplantısına ilişkin goruntulerin paylaşıldığı videoda, takımın gollerini atan Maxi Gomez ve Trezeguet'in goruşlerine de yer verildi.
Avcı, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Yoğun haftanın son gunu. Guzel bir musabaka. Hep beraber arkadaşınız icin hareket etmeye devam edin. Bugun burada final macı değil, 10. hafta macı." ifadelerini kullandı.
Karşılaşmada takımının ilk golunu atan Gomez ise yaptığı gol sevincine ilişkin, "Gol sevincim kızım Catalina icindi. C harfini gosterdim. Cunku takıma yardım edebilmek icin attığım tum golleri kızıma adıyorum." dedi.

Trezeguet ise oncelikle mac icin hamdetmek istediğini belirterek, şunları kaydetti:
"Sonuna kadar mucadele ettik. Harika bir takımımız ve teknik ekibimiz var ve tabii ki taraftarlarımız da her zaman yanımızdalar. Harika taraftarlar var. Bugun kazanmayı hak ettik ama berabere kaldık. Fakat bu sene cok fazla mac oynadık. Beşiktaş macına gelmeden once 2 mac daha oynamıştık ancak o sırada rakibimiz bizim macı beklemeye koyulmuştu ve bizden daha zinde durumdaydılar. Ancak savaştık ve kazanmayı da hak ettik ve inşallah sonraki maclar icin buradan olumlu şeyler cıkarıp devam edeceğiz."