Şimdi once olayı anlatacağım. Olayı gecmek isteyenler son paragrafa atlayabilir.
5, 6 yıl once Bianchi snap 26jant bisiklet almıştım. Son 1.5 yıldır bodrumda duruyor. Şimdi cıkardım herhangi bir sorunu yok fakat aynakol vs paslanmış. Okulum yaklaşık 8km uzakta. Motor almayı duşunuyorum fakat şu anda durumum yok. Bisikletime kucuk bir motor bağlamayı duşunuyorum. Bisikletin amacı pedal cevirmek demeyin lutfen. 5 yaşımdan beri pedal ceviriyorum ve cevirmeye devam edeceğim. Elimde 1 adet de şehir ici bisiklet olarak kron XC var. Şu an bu bisikleti kullanmıyorum. Biraz motor hevesi icin birazda yokuşdan ve mesafeden dolayı motor takmak istiyorum. Kaskımı, eldivenimi, gozluğumu her zaman takarım. Guvenlik benim icin her zaman 1.sıradadır. Trafik tehlikeli biliyorum. Fakat sonucta olumun nereden geleceği belli olmaz. Malum bir de pandemi var. Okula tek otobus gidiyor ve tıklım tıklım oluyor. Bu yuzden bisikleti tercih ediyorum.
Okula gidip gelmek, kısa mesafe icin bisikletime elektrikli veya elektriksiz motor takmayı duşunuyorum. Hangi parcalar gerek? Ortalama ne kadar tutar? Devirli olmasını rica ediyorum. Hangisi uygun ve rahat olur? Bunun bir trafik cezası var mı? Yardımlarınız icin teşekkur ederim.
Bisiklete motor bağlamak
Otomobil Forumları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- Bisiklete motor bağlamak