Yaklaşık 5 sene once 110 kg olduğum zamanlarda balkonda otururken nemrut dağından inen 2 tane turist gormuştum evimizin onunden gectiler. İkisinde de cok guzel yol bisikletleri vardı. Onları gorunce cok heyecanlanmıştım ve araştırmaya başladım ilk olarak zayıflamam gerektiğini duşundum 5 ayda 20 kilo verdim. Asla heyecanımı yitirmedim ve komurlukte duran eski model 21 vites Bianchi bisikletim ile başladım alışmam uzun zaman aldı 300-400 metre gidip yoruluyordum ve duruyordum bu beni daha hırslandırıyordu. Tekrardan zayıflamam gerektiğini duşundum ve bisiklet surerek diyet yapmaya karar verdim. Surerek 75 kiloya kadar indim. Artık daha az zorlanıyordum ve daha atik gidiyordum. Kendimi yokuş cıkmaya alıştırdım ve yokuş cıkıp terledikce bisikletten daha fazla haz alıyordum. 2 yıl 21 vites Bianchi bisiklet ile idare ettim sonrasında aileme bu bisikletin yetmediğini ve daha ust modellere gecmem gerektiğini soyledim. İlk olarak karşı cıktılar ama sonrasında istediğim marka ve modeli aldılar ( merida big seven 20) bu bisiklet hayallerimin bisikletiydi. Bisikleti aldıktan sonra daha profesyonelleşmek icin forma tayt bisiklet ayakkabısı aldım ve sonra kulupleri araştırmaya başladım bulunduğum ildeki bisiklet kulubunde lisanslı bisiklet sporcusu oldum ve her şey istediğim gibi gidiyordu kuluple birlikte antrenmanlara cıkıyorduk yarışlara katılıyorduk. 3 yıl boyunca MTB surdum bu yıl yol bisikletine gectim ( Salcano xrs02 tiagra karbon) bisiklet artık benim bir parcam haline geldi surmeyince kendimi kotu hissediyorum.

İlk bisikletim ektedir

Dosya Ekleri WhatsApp Image 2020-11-21 at 21.21.57.jpeg 73,3 KB · Goruntuleme: 70