Merhaba, dun Carraro Force 920 29 inc 52 kadro bisiklet satın aldım. Birkac sorum var, yardımcı olursanız sevinirim.

1) Bisikletin on diski cok hafif oynuyor bu sebeple olduğunu duşunuyorum frene basınca ses cıkıyor. Ancak arka diskten de aynı ses cıkıyor. Yeni olmasından mı kaynaklı zamanla duzelir mi? Sesten kastım cok rahatsız edici bir seviye değil. Bisikleti arabaya sığdırmak icin on tekerleği yerinden cıkardık eve getirince taktım geri. Acaba bununla mı bir ilgisi var diskin cok hafif oynamasının ve seslerin?

2) Bir kilit alacağım. 2700 lira para verdiğim bir bisiklete 10-15 liralık dandik kilit tabii ki takmayacağım. Decathlon'da şu kilit var:

U Bisiklet Kilidi - Siyah - 900 U Bisiklet Kilidi - Siyah - 900 null Bu kilit, calınmaya karşı bisikletinizi koruması icin tasarlandı. Bu kilit maksimum guvenlik derecesine sahiptir ve bisikletinizi uzun sure korur.
www.decathlon.com.tr

U BİSİKLET KİLİDİ 900 U BİSİKLET KİLİDİ 900 null Bu kilit, calınmaya karşı bisikletinizi koruması icin tasarlandı. Bu kilit maksimum guvenlik derecesine sahiptir ve bisikletinizi uzun sure korur.
www.decathlon.com.tr

Hangisini tercih etmeliyim ve sizlerin tavsiye edeceği başka 200 300 lira civarı kilit var mıdır? Calmayı kafasına koymuş adama kilit dayanmaz ama yine de eşeği sağlam kazığa bağlamak gerek.

3) 192 boy 115 kilodayım. Sele beni uzun suruşte oldukca rahatsız ediyor. Seleye ek olarak jel kılıf onerisi yapabilirseniz cok sevinirim.

Donuşleriniz beni mutlu edecektir. Cok teşekkurler şimdiden. Ozellikle disk konusu beni oldukca rahatsız etmekte.