Arkadaşlar, iyi forumlar. 2015 senesinde aldığım Salcano NG650 V-Fren 2015 modeli bisikletimi aldığım yıldan beri kesintisiz kullanıyorum. Artık gercekten de bisikleti yukseltmem gerektiğini hem parcaların eskimesinden hem de artık bana yeterli gelmemesinden anlayabiliyorum. Boyum o zamanlar 1.60 civarlarındayken şimdi 181 boyundayım ve boy olarak da yetersiz geliyor, ne kadar gidon spacer'ı vs. de kullansam biraz daha buyuk bir bisiklete gecme zamanım geldi sanırım. Bu konuda sizden yardım istiyorum 6 ay 1 sene icerisinde yeni bir bisiklet alacağım butce olarak 3000-4000₺ bandındayım. Ama bu konuda pek bir bilgim olmadığı icin size danışıyorum. Vites takımı olsun, yuruyen aksam olsun işin gerceği yukseltmek istiyorum grupsetleri. Bu konuda onerilerinize acığım merak eden olursa diye o bisikletimin ozellikleri:

TİPİ 26" MTB KADRO Hydroformed tubes aluminyum kadro 18" MAŞA Zoom 26" aluminyum taclı amortisorlu maşa ARKA VİTES Shimano RD-TX35 Tourney 21 vites
ORTA GOBEK Chin Haur CH-51 kaset AYNA VE KOL Sr Suntour XR172 42t/32t/22t krank takımı FREN TAKIMI Shimano M355 hidrolik disk fren sistemi VİTES KOLU Shimano SL-M310 RUBLE Shimano MF-TZ21 Tourney 28t/14t ruble ON DEĞİŞTİRİCİ Shimano TZ30 on değiştirici GİDON - BOĞAZ Zoom TDS-C41 aluminyum boğaz SELE BORUSU Zoom C208 aluminyum sele borusu SELE Salcano logolu jel takviyeli sele FURC TAKIMI Chin Haur CH-281TBW TEKER SETİ Salcano RACING XCM 2.20 lastik JANT SETİ Salcano XPRO HT02 8x4h ozel orum jant seti AĞIRLIK 13,91KG Şimdiden onerileriniz icin cok teşekkurler.
Dipnot: 2.ele pek sıcak bakamıyorum bisikletten anlamadığım icin ancak 2.elde de bakabileceğim butceme uygun modellerden bahsederseniz goz atabilirim, teşekkurler.