Dun akşam işe gidecekken elektrikli motoru aldım, bindim geri geldim pat diye ses cıktı. Fındık ezdim sandım. (Trabzonluyum bizim burada gun serilirdir.) Her neyse gittim annemi aldım arkama. Motoru biraz coktu normalde boyle bir şey yoktu, yola cıktık vardık hicbir sıkıntı yoktu. Sonra işimiz bitti, motora bir bindim 5 metre gittikten sonra yağmur yağıyordu. Motor kaydı direksiyon topladım duşurtmedim, sonra yağmurdan kaydı sandım bindik motor kayıyor. İndim baktım, motor lastik yere cokmuş inceledim. Cam girmiş gibi yer vardı. Her neyse sonraki gun baktım sokulur mu anlamadım, Trabzon ’da yaşadığım icin burada motor tamircisi yok. Merkezde var. İlcedeyim, burada lastikciye gittim. Sokemez dedi, orada ispirto muydu neydi ondan soktuk. Adam burada kesik buyuk dedi, az hava kacırıyor cok az ama kacırıyor sonucta bisikletciye gittim, bilgim yok dedi. İspirtolar tutuyor şimdi, bana nasıl sokulduğunu anlatabilir misiniz? Ya da sokemessem o kucuk kacıran yere japon yapıştırıcısı ya da bali tutar mı?

Not: Motor bilgisi.
Marka: Motolux.
Model: Yariss pluss 2019.