Bisiklet Kron XC150, jantı 26", gobek 32 delik ama capını bilmiyorum ve v fren bir modeldir.

Arkadaşlar benim bisikletimin markası Kron XC150 cok eski bir modeli, en az 4 yıldır ben biniyorum bende 2. el olarak aldım birkac yılı da oradan vardır.

Malum eskidikce calışan parcalar bozuluyor benim de arka gobek takırdamaya başladı, bildiğimiz kadarıyla bir araştırma yaptık ama cok fazla secenek olduğu icin bir turlu kafama yatan bir gobek bulamadım, sebep beğenmemek değil biraz bilgisizlikten kaynaklanıyor, insan bilmeyince tereddut ediyor.

Aynı şekilde orta gobekte gıcır gıcır ses veriyor.

Ben bu bisikleti her gun işe giderken ve gelirken kullanıyorum gittiğim yol gidiş geliş 3km eder en fazla, kısa yol yani.
Oyle bisiklete ahım şahım para vermeyi de duşunmuyorum elimdekini tamir edip kullanma derdindeyim acıkcası, orta gobek kısmını bir servisle konuşup Shimano marka rulmanlı olarak değiştireceğiz o konuda rahatladım ama on ve arka gobeği bir turlu cozemedim(Dediğim gibi bilgisizlikten ve kararsızlıktan). Arkadaş gobek capı uymazsa telleri de değiştirmemiz gerekebilir dedi.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, ucuz yollu bu seni idare eder diyebileceğiniz gobek linkleri atabilirseniz cok memnun olurum.

Edit: Resmini cektim, camurlukları biz yaptırdık, yağmur camur surekli bindiğimden, ustten ıslanıyoruz bari alttan ıslanmayalım dedik.

Birde gobeğin markasını da cektim nedir ne değildir fikrim yok;