Arkadaşlar, bisiklet almaya karar vermiştim ve Decathlona'da bakmam konusunda tavsiye almıstım ve en yakın mağazasına gittim bisiklet reyonun bazı bisikletler kilitliydi bazıları da sanki muşteriler deneyebilmesi icin acık bırakılmış gib. İ ben bir tanesini cıkarttım ve denedim, bir 5 dk civarı tum mağaza icerisinde dolaşıyordum. Evet bu yasak olabilir ama bazı calışanlar umursamazken bir calışan başka reyonlarda kullanmamam gerektiğini soyledi. Ben de bisiklet reyonunda gidip orada denedim, sonra farklı bir calışan ise lastikler inik bahanesiyle binmenin yasak olduguun soyledi. Ben de durup lastikleri kontrol ettim gayet sağlam ve şişikti. Ben de tamam deyip yerine koydum. Ustune ustluk top reyonunda da bir futbol topuyla 3 4 tane sektirdim diye bir kadın calışan onunda yasak oldugunu soyledi. Ulan millet patenle kaykayla hatta topla oynuyor sen gelip bana laf atıyosun, birine vurucaktım zor tuttum kendimi. Buyuk ihtimal oyle bir kuralda yoktur, başka mağazalarında deneyince sorunda cıkmıyor ben denemediğim urunu niye alayım ki? Cidden oyle bir kural varsa ozenli ve dikkatli şekilde uygulansın. Lutfen ayrım olmasın aslada bu mağazalardan bir şey almam.