Mosso 2671 TB Acera bisiklete sahibim. Dış lastik olcusu 26x2.10. Arka dış lastiğim cok yol yaptığım icin yıprandı ve surekli arka ic lastik patlamaya başladı. Arka ic lastiği değiştirdim fakat sorun devam etti. Bu sefer yıpranmış olan dış lastiği one tarafa aldım ve on ic lastik patlamaya başladı kısaca değişim yapmam lazım. Butcem en fazla 130-150 TL. Yalnız şu anlık sadece 1 tane alabilirim. Maksimum 2 ay sonra aldığım tekerine aynısından almaya calışacağım.
Marka olarak CST, CHAOYANG, SCHWALBE, MAXXİS tercih edebilirim. Şuan ki lastiğim CHAOYANG marka ama tam modelini bilmiyorum.
Bir de RUBENA nasıl bir markadır? Diğerlerine gore ucuz ama aklımda ucuz etin yahnisi yavan olur lafı var. O yuzden emin olamadım.

Bisiklet Dış Lastik Fiyatları - Hepsiburada.com Bisiklet dış lastikleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz dış lastik ayağına gelsin.
www.hepsiburada.com

Schwalbe Black Jack 26X2.10 K-Guard Dış Lastik Siyah Fiyatı Schwalbe Black Jack 26X2.10 K-Guard Dış Lastik Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com

Schwalbe Rapid Rob 26x2.10 Dış Lastik Siyah Fiyatı Schwalbe Rapid Rob 26x2.10 Dış Lastik Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com

Sizce nasıllar? @bilgisayarKurdu