Arkadaşlar 6 ay once bir konu acmıştım bisiklet onerisi ile guzel markalar soylediniz Benim arkadaşım Mosso Wildfire kullanıyor 7 ay once Bu Mosso Wildfire 800 Lira civarındaydı şimdi 1300 ustu neden boyle? Neyse Asıl konumuza gecelim @bilgisayarKurdu Bana Kasımda Bir oneride bulunmuştu Carraro big 829 almam icin ngercekten guzel bir bisiklet Temiz carraro force 290 - Bisiklet ile ilgili tum malzemeler sahibinden.com'da - 695511957
Bunu buldum ancak kargo ile satıcı yollayabilirmi cok riskl'imi olur cunku Elazığ'da oturmuyorum. Bir'de 750 TL'lik buldum CARARRO 29 JANT - Bisiklet ile ilgili tum malzemeler sahibinden.com'da - 692851050
Ama işte sorun şu ki kargo ile ilan nsahibi yollayabilirmi? Ne kadar guvenli olur 18 Gun icinde almayı duşunuyorum. Dış gorunuşe onem veren birisiyim Ayrıca Cılız durmasın bisiklet Salcano Excel gibi incecik durmasın . Sıfır veya ikinci el guvenilir bir satıcıdan Kron/carraro/Mosso onerirmisiniz Bu uclu arasından Max 1000 TL'ye ne bulabilirim? Dağ Bisikleti arıyorum.
Bir kez daha acıyorumm cunku fiyatlar artmış.