Avrupa Yakasına geri donen unlu kim ?

Humeyra ve Vural Celik'in Avrupa Yakası'ndan ayrıldığını duymuştuk, peki Ata Demirer'in 'Volkan' rolune geri donmesi gercekten olası mı, işte işin aslı!

'Avrupa Yakası'nın son durumuna Gunaydın yazarı Rahşan Gulşan Gulse Birsel'le konuşarak aydınlık getirdi...

'Avrupa Yakası'nda duygusal durumlar

Haber bende, "Aaa! Neden ki?" etkisi yarattı. 'Avrupa Yakası' dizisinin onemli oyuncuları Humeyra ve Vural Celik diziden ayrılmıştı. İkisinin de diziye kattığı tat bambaşkaydı.

Evin annesinin yokluğu nasıl yansıyacaktı eve... Ya Gulenay arada bir şarkı patlatmazsa biz ne yapacaktık. Gulse Birsel'i aradım, "Ama neden Gulse, nasıl nasıl?" dedim. O da anlattı.

Gulse'nin telefonda rahatlığına da bayılıyorum. Bir kriz olduğunda sesi titremeden, yalan soylemeden, tatlı tatlı anlatır. Yine oyle oldu. Her iki oyuncu da parada anlaşılamadığı icin diziden ayrılmayı secmişler. Yani oyle bir kavga gurultu soz konusu değilmiş.

Humeyra'yı oldurmeyecekmiş. Başka turlu gonderecekmiş. Diziye katmak uzere bir-iki oyuncuyu da gozune kestirmiş. Bunlar ağustos ortasında kesinleşecekmiş. Hemen "Ata Demirer geri donse keşke..." dedim. Biraz durakladı. Benim iştahımın kabardığını fark edince de yok, zaten gecenlerde Bodrum'da buluştuğumuzda final bolumunde olmasını konuştuk" dedi. Zaten Ata her zaman "Gulse ne istese yaparım" der. Birbirlerini cok sever onlar. Ama Ata bu sezon diziye donse tam super olmaz mı?
alıntı mynet