Merhabalar, birkac gun icerisinde 500-700 TL arasında bir butce ile ikinci el bir bisiklet almayı planlıyorum. Kullanım amacım ise okula, işe ve şehir ici 50 kilometreyi gecmeyecek gezilere gitmek. Bunun dışında yeni katıldığım Ege Universitesi Bisiklet Topluluğunun duzenlediği daha uzun turlarda da beni yarı yolda bırakmayacak bir bisiklet istiyorum.

Şu ana kadar Letgo'da hoşuma giden bir kac ilan buldum fakat son kararı vermeden once @bilgisayarKurdu gibi bisiklet konusunda bilgili kişilerin fikrini almak istiyorum. Bulduğum ilanlardan biri Kron Tx100'un 2017 modeli ve 650 TL den satışa konmuş. Diğeri ise Carraro Sportive 220'nin sanırım 2017 modeli, o da 700 TL den konmuş.

Şimdi bu iki bisikleti donanım bazında karşılaştırdığımda birbirlerine cok benzer duruyorlar. Fakat Carraro'nun sıfırı 1150 TL den satılırken Kron'un sıfırı 850 TL den satışa sunulmuş. Acaba bu fiyat aralığında onereceğiniz başka bir marka model var mıdır ve eğer yoksa bu iki bisikletin de sıkıntısız olduğunu varsayarak hangisini tercih etmem gerektiğini soyler misiniz? Şimdiden teşekkurler.