Corelli KR200 bisikletim var. Kendi selesi tuğla gibi, aşırı rahatsız edici bir şey. Bundan dolayı 1 senedir uzerine jelli kılıf takarak kullanıyorum. Ama bu da -ne kadar sıkıştırsam da- selem ince ve uzun olduğu icin selenin ustunde sabit olarak durmuyor, sağa sola kayıyor. Surekli duzeltmek gerekiyor ve oturuşum da yamuk oluyor biraz. Bundan dolayı yeni bir sele almak istiyorum, rahat ve az terletmesi iyi olur. Şu modeller işimi gorur mu yoksa bunlar yol bisikleti icin fazla buyuk ve kaba mı duruyor?

Selle San Marino SM-56 Jelli Bisiklet Selesi SLE-337 Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Selle San Marino SM-56 Jelli Bisiklet Selesi SLE-337 arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

ROBESBON Jelli Yumuşak Bisiklet Konfor Sele Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ROBESBON Jelli Yumuşak Bisiklet Konfor Sele yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com

Kimse yazmadı da bi etiket atayım dedim @KoJiRoHyuga04 en azından bi fikir alış verişi olsun.