Başlangıc icin ortalama 50-150 kilometre arası kısa turlar icin kullanacağım bir yol bisikleti arıyorum. Daha onceleri Carraro Force 330 MTB kullanıyordum (1,5 yıl kadar) ve şu son zamanlarda asfalt uzerinde kullanmaya başladım ama performansı cok yetersiz kalıyor asfalt uzerinde, 15-20 kilometre sonra cok yoruyor. Elimde butun bisiklet ekipmanlarım bulunmakta fakat sadece SPD pedal ve bisiklet ayakkabım yok.

Biraz araştırdım ve 3184TL'ye Carraro CR-RACE 052 modelini buldum, bana bu bisiklet bu fiyat aralığında cok cazip geldi, tamamen Tiagra set olması da cabası. Ayrı olarak 4110 TL'ye CARRARO CR-ROAD 052 modeli bulunmakta, ve aradalarındaki buyuk farklar ise birinde Carraro'nun cift kat aluminyum jant setini, diğerinde ise SHIMANO RX10 CENTER LOCK jant setini kullanması ve birinde kumpas birinde hidrolik fren kullanması. Jant setleri ve frenler dışında butun ozellikleri aynı. Arada performans acısından cok fark olur mu acaba jant setleri ve fren farkı yuzunden?

Sizce hangi modeli secmeliyim ve başlangıc icin biraz yuksek mi olmuş bu bisikletler? Eğer daha iyi onerileriniz var ise belirtir iseniz sevinirim.
CARRARO CR-RACE 052 ERKEK YARIŞ 20-V 28'' - Carraro Bisiklet CARRARO CR-ROAD 052 ERKEK YARIŞ 20-V HD 28'' - Carraro Bisiklet @bilgisayarKurdu @siyah Martı